Organisaties

Bij het aanbod van impacta voor bedrijven en organisaties staat één vraag centraal:


Hoe kunnen we als bedrijf of organisatie een duurzaam verhaal creëren waarbij iedereen zich betrokken voelt en het potentieel ten volle benut wordt?

De focus van impacta ligt steeds op het vergroten van de 'innerlijke kracht' van bedrijven. Impacta heeft zich daarom gespecialiseerd in drie domeinen die daartoe bijdragen. Maak uw keuze:


Bedrijfscoaching

'stilstaan om beter vooruit te kunnen'

Bedrijven dienen - anno 2019 - meer dan ooit flexibel te zijn. Dat kan spanningen en moeilijkheden met zich meebrengen. Wat er dan precies dient te gebeuren, om de machine (terug) vlot te doen draaien, is soms niet eenvoudig te ontdekken. Met de hulp van impacta kunnen moeilijkheden begrepen en gekanaliseerd worden, zodat de energie terug goed zit en er duurzame groei kan plaatsvinden.


Trainingen op maat

'zelfkennis gecombineerd met vakkennis'

In deze trainingen leren deelnemers hun 'professionele ik' en die van de anderen kennen, aan de hand van het trainen van bepaalde competenties.


Teambuildingsactiviteiten

'geen inspanning zonder ontspanning'

Af en toe op een speelse manier opnieuw 'zuurstof' tanken is voor bedrijven en organisaties cruciaal. Door op een ontspannen manier te interageren met collega's en personeel komt nieuwe energie vrij en ontstaat er meer verbondenheid.