Bedrijfscoaching

Voel je dat het potentieel in jouw organisatie niet helemaal benut wordt?

Hebben er grote veranderingen plaatsgevonden of staan ze op til?

Zijn er spanningen in jouw bedrijf die het energiepeil doen dalen?


 Dan kan je beroep doen op impacta voor bedrijfscoaching.

Als professionele buitenstaander kijken we met een andere bril, brengen we nieuwe ideeën aan of maken we (sluimerende) conflicten bespreekbaar.

Impacta heeft ruime ervaring met het begeleiden van bedrijven organisaties en overheden, waarvan de motor wat begint te sputteren.


MEER...

_____________________________


Tijdens een traject van bedrijfscoaching wordt er in eerste instantie geluisterd naar wat er gebeurd is, gaande is of wat er leeft op de verschillende niveaus.


Daarna wordt er gekeken naar een manier om de zaken op tafel te krijgen en ze uit te spreken op een respectvolle én veilige manier. De focus ligt daarbij op een communicatie op behoeftenniveau: Wat hebben de mensen en wat heeft het bedrijf nu echt nodig om goed te kunnen functioneren?


Tot slot wordt er nagegaan wat er 'ondernomen' kan worden, waarbij het bedrijf en de personeelsleden mekaar vinden in een plan van aanpak.


Zo brengt impacta jouw bedrijf of organisatie terug naar 'het punt van balans':

  • waar de mensen het gevoel hebben dat ze gerespecteerd en gewaardeerd worden omwille van wie ze zijn, kunnen groeien en nieuwe facetten van zichzelf kunnen ontwikkelen.

  • waar het bedrijf weet waarvoor het staat en daar trouw aan blijft én flexibel kan inspelen op nieuwe (markt)omstandigheden.


Voel je dat een professionele coach betrekken nu een goede stap is? Dan maakt impacta graag voor jou een offerte op maat. Contacteer me via eb@impacta.be of 0486/780664.