Groepsreis: de camino

Stapreizen op de camino richting Santiago de Compostela!

Wandelen op de mooiste stukken van een eeuwenoud pelgrimspad doorheen prachtige natuur en pittoreske dorpjes, met de rugzak en back to basics.

Een reis voor mensen van alle leeftijden die trektochten tussen 130 en 200 km, van herberg tot herberg, als een boeiende uitdaging zien en die hun vertrouwde omgeving even achter zich willen laten.

Een reis naar binnen en naar buiten. Ieder op zijn uniek levenspad, maar toch ook samen als groep. Avontuur beleven, ontdekken, grenzen verleggen en genieten. Ook af en toe vertragen en bewust stilstaan. Door het pad naar Compostela te bewandelen, ontdek je makkelijker wie je bent, waarvoor je staat en waar je naartoe wil in jouw leven.


Zo een reis kan je dus zien als een sportieve en als een persoonlijke uitdaging. Het is alleszins ook de bedoeling om gewoon een leuke tijd te beleven en te proeven van een andere cultuur.


MEER...

_____________________________________


U wordt door mij en Yves Lagae, een andere ervaren stapper, begeleid op deze reis, in samenwerking met de VZW La Verna.

De reis staat open voor iedereen, ongeacht achtergrond, afkomst, leeftijd, levensovertuiging, geaardheid en/of geslacht. We geloven sterk in diversiteit en respect voor het verschil.


Na een zeer deugddoende editie in 2018 worden momenteel plannen gesmeed voor een volgende editie, die zal plaatsvinden in de zomer van 2022. Impressies van enkele deelnemers in 2018 kan je hier lezen.


Heb je het gevoel dat zo een reis iets voor jou kan zijn? Wil je vrijblijvend naar een infomoment komen? Dan kan je me mailen via eb@impacta.be.“If you wanna walk fast, walk alone. If you wanna walk far, walk together.”