Herbronning

Is je leven soms te hectisch en wil je meer rust?

Wil je eens enkele dagen kunnen stilstaan bij jezelf?

Geniet je vooral van authentieke en eerlijke contacten met anderen?

Wil je in groep nieuwe inspiratie opdoen?


Dan zijn de herbronningsactiviteiten van impacta iets voor jou...


Tijdens deze groepsactiviteiten krijg je nieuwe inzichten, die je niet zo makkelijk op je eentje of via een (coachings)gesprek kan krijgen. Er is namelijk meer tijd en focus, maar ook interactie met anderen. Door die interactie leer je jezelf op een andere manier kennen.

MEER...

________________________


Impacta creëert een 'bedding', waarbij je op een veilige manier kan uitdrukken wat in jou leeft. Tijdens zo een herbronning dient niks van jezelf genegeerd of weggestopt te worden. Door eerlijk te kunnen en mogen zijn, kom je automatisch bij zaken die voor jou waardevol – en vaak ook kwetsbaar – zijn. Het is best spannend om hier open en eerlijk over te communiceren, maar ook heel bevrijdend. De groep luistert vooral, maar steunt ook en moedigt aan. Op die manier ontstaat er échte waardevolle verbinding. En wanneer je je verbonden voelt, krijg je meer energie, durf je stappen te zetten en wordt jouw leven uiteindelijk rijker en vreugdevoller.


Ook de natuur is een bron van inspiratie. In de natuur komen we dichter bij onze 'eigen natuur'. Daarom organiseert impacta reizen waarbij de nadruk op herbronning en ontspanning ligt: trouw aan jezelf blijven en jezelf tot rust brengen. Plezier mét dat ietsje meer dus...


Volgende herbronnende activiteit: driedaagse met als thema: "Je eigen plek innemen".

Die driedaagse vindt plaats te Gent van 10 tot 12 september 2021. Meer info: klik hier