Missie

Met impacta wil ik mensen en organisaties helpen om volledig bij hun kracht te komen en een plaats in te nemen in de maatschappij, die hen recht doet en echt bij hen past, privé en professioneel.


Echt je eigen kracht ontdekken en laten zien, is best spannend. Om die reden wil ik vooral een veilige en rustige bedding creëren waarbij mensen op hun eigen tempo zichzelf kunnen ontdekken en tot expressie kunnen leren brengen.


Daarnaast wil ik mensen, die zelfbewust in het leven willen staan, samenbrengen. Gelegenheden creëren waarbij mensen authentiek met mekaar in contact komen, mekaar steunen en inspireren. Mensen samenbrengen die stukjes van zichzelf durven onthullen, zodat er verbinding kan plaatsvinden op een dieper niveau.


Ik wil er zijn op momenten dat mensen of organisaties voelen dat ze 'anders dan voorheen' willen gaan leven, in een andere richting, aan een ander tempo of met meer (zelf)vertrouwen. Dan wil ik helpen om de passende volgende stap te vinden en deze effectief te zetten.

Visie

Er is één reis die voor iedereen de moeite waard is, en dat is de reis naar binnen, en vervolgens naar buiten....


De reis begint met de weg naar binnen. In jezelf kan je de zaken vinden die voor jou echt belangrijk zijn.

Die weg naar binnen gaan, is vaak niet zo eenvoudig. Er kunnen heel wat emoties de kop opsteken. Gelukkig hebben die een nut: het zijn namelijk richtingaanwijzers. Ze leiden je naar jouw kern, naar wat jou gelukkig maakt en naar wat jouw leven de moeite waard maakt...


Wat je tijdens die weg naar binnen ontdekt hebt, kan je vervolgens laten zien. Dat is de weg naar buiten.

Durven gaan staan voor wat je belangrijk vindt, durven springen, durven kiezen voor je eigen geluk... Het vraagt moed en doorzettingsvermogen. Toch is het zeker de moeite waard. Want wat je durft te laten zien, kan gewaardeerd en geapprecieerd worden. En als je gewaardeerd wordt voor wat in jou leeft, geeft dat jou het gevoel dat je echt je eigen leven leidt. Zo kan ook jij het verschil maken op jouw unieke manier en door jouw manier van zijn.


Het is geen makkelijke reis en soms kan je het gevoel hebben er helemaal alleen in te staan. Dan kan het helpen om je te omringen met anderen die weten wat het is om zo een reis te maken of die er ook mee bezig zijn. Je verbinden met de juiste reisgenoten maakt de reis fijner en zorgt voor steun en erkenning.


Ook bedrijven en organisaties kunnen zo een reis maken, in het beste geval samen met de mensen die er werken. Als dat wat een bedrijf wil betekenen, verbonden kan worden met wat iedere medewerker zelf belangrijk vindt, wordt er een echt gezamenlijk project gecreëerd met duurzame samenwerking tot gevolg.


De reis naar binnen en naar buiten, is een reis die je levenslang kan herhalen. Je kan steeds nieuwe zaken over jezelf ontdekken en ermee aan de slag gaan.

Het is een proces van voortdurende bevrijding en authentieke expressie.

Het is misschien niet de makkelijkste maar wel één van de mooiste reizen. Het is een reis die leidt naar meer levensvreugde en werkelijke voldoening.


Ik wens je een fijne reis, en - als je wil - loop ik graag een eindje mee...